27. nov. 2007

The girlsroom

Remember this room??
Here it is paintet and almost finished. I just need those little detail to make it look like someone enjoy living here. LOL!!
I am very pleased by the way this quilt turn out .
**************
And then it is off to the next room to be redecorate. The wallpapering is already done.
This room will be the bathroom when it is done.

22. nov. 2007

Miniatyrklubben

På mandag denne uken hadde vi nytt møte i dukkehusklubben. Denne gangen var vi hos Signy.
Det er alltid kjekt når vi treffes, og for nesten vær gang vi har hatt møte denne høsten har det kommet nye damer i klubben, også denne gang. Velkommen til Ingunn og Tone :D
Tone er innehaver av en butikk som heter Bitteliten , som syr og broderer. Hun hadde tatt med mye flott i miniatyr- broderier. Hun hadde og strikkepinner og garn til å strikke miniatyrer med. Og jeg må ærligt innrømme det, men vi gikk helt bananas. Der var jo så mye fint.

Dette ble min fangst :D......kunne ha kjøpt mye mer, men regner med at det ikke er siste gang hun tar med seg litt varer til klubben igjen....

En annen gla`nyhet er at vi har funnet oss ett lokal hvor vi kan treffes. Vi er etterhvert blitt så mange at det kan bli litt trangt hos enkelte av oss når vi skal ha treff hjemme hos hverandre. Så nå skal vi ha treff siste onsdagen i måneden på Krabbeloftet i Tananger. Så har du tid og anledning er du hjertelig velkommen til å være med oss. Første møte blir onsdag 30. jan. 2008.

15. nov. 2007

Finished


Did I say this was going to be a joy to make ??LOL!! I guess I did not see all of those little bits and pieces to put together or read the instruction carefully enough, because this was real hard work . But I can tell you , it is a joy, that it`s finally finished. Enjoy!!