22. nov. 2007

Miniatyrklubben

På mandag denne uken hadde vi nytt møte i dukkehusklubben. Denne gangen var vi hos Signy.
Det er alltid kjekt når vi treffes, og for nesten vær gang vi har hatt møte denne høsten har det kommet nye damer i klubben, også denne gang. Velkommen til Ingunn og Tone :D
Tone er innehaver av en butikk som heter Bitteliten , som syr og broderer. Hun hadde tatt med mye flott i miniatyr- broderier. Hun hadde og strikkepinner og garn til å strikke miniatyrer med. Og jeg må ærligt innrømme det, men vi gikk helt bananas. Der var jo så mye fint.

Dette ble min fangst :D......kunne ha kjøpt mye mer, men regner med at det ikke er siste gang hun tar med seg litt varer til klubben igjen....

En annen gla`nyhet er at vi har funnet oss ett lokal hvor vi kan treffes. Vi er etterhvert blitt så mange at det kan bli litt trangt hos enkelte av oss når vi skal ha treff hjemme hos hverandre. Så nå skal vi ha treff siste onsdagen i måneden på Krabbeloftet i Tananger. Så har du tid og anledning er du hjertelig velkommen til å være med oss. Første møte blir onsdag 30. jan. 2008.

2 kommentarer:

Anni sa...

Flot lille broderi du er i gang med, det lyder hyggeligt at i har fået et lokale at mødes i og dejligt med et medlem der medbringer ting man kan lade sig friste af, jeg får ikke lavet noget endnu, må vente til jeg kan komme på tur, og få gjort nogle indkøb.

Rita sa...

Teppet passet perfekt i den senga, du er så flink. Så bra at det ordna seg med plass, ikke så langt å kjøre heller.