29. jan. 2008

Heisann.


Ville bare vise noe av det jeg har gjort i det siste. Jeg har fått lagt nytt gulv til badet og tapetsert veggene. Tapetet har jeg funnet på en scrappe-butikk. Er ikke sikker enda på om jeg skal beholde de svarte møblene enda....er i tenke boksen enda LOL!!
Mange detaljer gjenstår , men de får komme etterhvert.

This is what I`ve been working on lately. New painted floor and wallpapering. I am not sure if I am going to keep the black bathroom set......maybe I will buy some new ones. The bathrom is not finished yet, some detail still remaines..(like the mirror and toilettpaper LOL!!)Denne benken har jeg laget av balsa tre og malt og pusset den så den skal se litt slitt ut.
"Treet" i bakgrunnen har jeg laget av en piperrenser.

I made this bench out of balsa wood and then painted it green to match the rom.

6 kommentarer:

Dinemor sa...

Så fint det blir!! Benken var råflott! Jeg har også brukt scrappeark som tapet i huset mitt. Veldig kjekt. Nå har jeg meldt meg inn i dukkehusforumet ;)

lises sa...

Veldig lekker benk, jeg fikk lyst på en selv. Ja, i vanlig størrelse, altså. Masse fint her i bloggen din, men det må da være mye pirk..?

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jo da, du kan tro jeg har vært innom her...he,he...
Kjøpte med et Lundby hus for mange år siden som jeg skulle ordne - men det har barnebarna (jenter) overtatt - så da måtte jo bestemor ha et eget...he,he...
Og endelig ser det ut som drømmen er en realitet... men jeg skal bygge huset selv - må ha hjelp av gubben - så det kan ta litt tid...merkelig...he,he...
Men er i full gang med å pusse opp noen gamle møbler, har også kjøpt meg ei fiberplate - tenkte jeg skulle prøve å lage noen møbler selv...
Kommer innom deg senere jeg...

Ha en koselig kveld...

LØB sa...

Her hadde jeg ikke vært før! Så moro å se alt sammen! Jeg bodde noen år i Canada og i byen var det en hobbyforretning som førte dukkehus og inventar. Jeg var der og glodde rett som det var, men har aldri kjøpt meg hus selv. I fjor skaffet jeg meg en katalog, men er fremdeles ikke kommet lenger. kanskje om noen år.
Du har iallefall vært kjempeflink!
På gjensyn!

Anni sa...

Hvor hyggeligt at have besøg af damer med samme interesse, det er meget fint det du har hæklet du laver så meget fint, her bliver det ikke til noget, venter på at min mand skal få tid til at køre mig til en miniatureforretning, og jeg har nok også gang i for meget forskelligt.

woodiger@abv.bg sa...

Wooden mosaics for home. The mosaics are made of 40 different kind solid wood >>>
........................................

Hello from Bulgaria,

We can satisfy your most demanding customers with original ornamental designs for tables, chairs,
lamps, decorative doors, decorative gratings, flower stands, candle sticks, parapets,
mosaic panels for walls, and many other things. We can work with you to create unique personal designs
guaranteed to please your clients and beautify their homes or offices.

http://njordanov.dir.bg/

Best regards
Jordanov & Gerov

Macedonia str.142,B,3,7.
9000 Varna,Bulgaria
00359 877 034303
woodiger@abv.bg

http://plastic-art.hit.bg/
http://kolona.my.contact.bg/